Helyi közélet

2015.01.17. 12:08

Tapasztalatok cseréje - a közös célért

Miskolc - A gyermek fül-orr-gégészet és az anesztéziológia speciális kérdéseiről szervezett tudományos ülést a B.-A.-Z. Megyei Kórház Fül-Orr-Gége és Fej-Nyaksebészeti Osztálya pénteken Miskolcon, a MAB-székházban, számos vezető hazai szakember részvételével.

Miskolc - A gyermek fül-orr-gégészet és az anesztéziológia speciális kérdéseiről szervezett tudományos ülést a B.-A.-Z. Megyei Kórház Fül-Orr-Gége és Fej-Nyaksebészeti Osztálya pénteken Miskolcon, a MAB-székházban, számos vezető hazai szakember részvételével. A rendezvény alkalmat adott arra, hogy a két szakma - tekintettel a szoros együttműködésre - kicserélhesse a tapasztalatait, meglátásait egymás okulására, az együttes munka leghatékonyabbá tételére, foglalta össze Dr. Med. Habil. Karosi Tamás Ph.D. osztályvezető főorvos. A Csillagpontban működő osztály az országban is kiemelkedő, jelentős számban végeznek lézeres sebészeti és hallásjavító műtéteket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában