Helyi közélet

2015.01.16. 08:14

Takata: Az idén négymillió légzsák készülhet Miskolcon

Miskolc - Az első gyártósorok, az első tíz fröccsöntő gép, valamint az első festősor is megérkezett a miskolci Takata gyárba – tájékoztatta az Észak-Magyarországot a cég képviselője.

Miskolc - Az első gyártósorok, az első tíz fröccsöntő gép, valamint az első festősor is megérkezett a miskolci Takata gyárba – tájékoztatta az Észak-Magyarországot a cég képviselője. A gyártás, működés különböző folyamatai egymással párhuzamosan készülnek fel, az első gyártósorok beállítása, installálása is megtörtént már, valamint ezeknek a teszt­üzeme is megkezdődött az eredeti terveknek megfelelően már októberben. Emellett decemberben a fröccsöntő gépek is megkezdték az első alkatrészek próbagyártását. Megtudtuk: a tervek szerint az idén Miskolcon mintegy 4 millió légzsákot gyártanak majd le.

A Takata miskolci gyárában jelenleg már több mint 300 munkavállaló dolgozik.

„Ezek a kollégák különböző funkcionális területeken dolgoznak, mint például a mérnökség, logisztika, minőségügy, gyártás, HR, pénzügy és számvitel, tesztelés, stb.” – sorolták.

„Folyamatosan keressük a további új kollégákat az egyes különböző funkcionális területekre, így a mérnökség, logisztika, minőségügy, gyártás területére, emellett az operátorok toborzása is folyamatosan tart. Minden nyitott pozíció folyamatosan frissül és elérhető a weboldalunkon, az ismert magyar állásportálokon, és újsághirdetésekben is” – ismertették. Hangsúlyozták: az eredeti terveiknek megfelelően a következő három évben az ezres dolgozói létszám elérését tervezik.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában