Helyi közélet

2015.01.15. 07:48

"Összeénekelték" a MÁSA műtőjére valót

Miskolc - Jól sikerült a karácsony előtti jótékonysági gálaest a miskolci színházban: a teltházas előadás teljes bevételét (a technikai költségek levonása után 841 ezer forintot) szerdán adta át a rendezvény két ötletgazdája, s egyben főszervezői a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak (MÁSA).

Miskolc - Jól sikerült a karácsony előtti jótékonysági gálaest a miskolci színházban: a teltházas előadás teljes bevételét (a technikai költségek levonása után 841 ezer forintot) szerdán adta át a rendezvény két ötletgazdája, s egyben főszervezői a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak (MÁSA). Jancsó Dóra és Varga Andrea színművészek nem először gyűjtenek a MÁSÁ-nak, ez alkalommal a Sajószigeti úti menhely műtőjének megvalósításához nyújtottak segítséget. A mintegy 2,5 órás műsorhoz megnyerték többek között Kulka Jánost, de a színház művészei közül is sokan léptek fel a különleges produkcióban.

A jegyárakból befolyt összeget a műtő kezdő készletének, az eszközök és anyagok megvásárlására fordítja az alapítvány. Reményeik szerint 2,5 hónap múlva már saját műtőjükben végezhetik el a kisebb sebészeti beavatkozásokat, és a menhely kutyáinak, cicáinak ivartalanítását, amiért lapunkon keresztül mondanak köszönetet.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában