Helyi közélet

2015.01.30. 12:55

Nem kérnek a béremelésből

Ózd - A közbiztonság helyzetének javítására fordítja a törvény által biztosított béremelését Ózd polgármestere és alpolgármestere.

Ózd - A közbiztonság helyzetének javítására fordítja a törvény által biztosított béremelését Ózd polgármestere és alpolgármestere. Ezt a legutóbbi testületi ülésen jelentette be Janiczak Dávid, majd a részleteket is ismertette. Mint mondta: egy új változásnak köszönhetően nyelvvizsga pótlékkal egészül ki a bérezése, amelyet kötelezően érvényesíteni kell. Ezzel párhuzamosan Fidrus Péter alpolgármester fizetése is emelkedik, hiszen ezt korábban Janiczak Dávid juttatásához igazították. A két városvezető egyöntetűen úgy döntött, hogy a plusz forrásra nem tart igényt, azt az Ózdi Közbiztonságért Alapítvány számára ajánlják föl minden hónapban.

Információink szerint Janiczak Dávid esetében ez az összeg havonta nettó 15 ezer forint, míg Fidrus Péter nagyságrendileg 12 ezerrel segíti az alapítvány működését. Éves szinten tehát több mint 300 ezer forinttal járulnak hozzá a közbiztonság javításához.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában