Helyi közélet

2015.01.10. 13:28

Interjú: Purebeat

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este Purebeat volt, aki minden friss információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este Purebeat volt, aki minden friss információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.Szabi: Picikét tekintsünk vissza, milyen volt a tavalyi éved?

Purebeat: 2014 nagyon szép évem volt, ha mondhatom így. Az elején inkább a fellépésekre koncentráltam, de persze akkor is készítettem saját remixeket, viszont inkább a fellépések voltak előtérben. Az év második fele már arra ment rá, hogy kijöjjek az új zenékkel, mert év végére olyan 10,12 bootleg készült el, és az ország szinte összes régiójából elkérték tőlem a dj-k, ami számomra nagyon jóleső érzés. A nyaram szintén nagyon erős volt, hiszen fesztiválok, szabadtéri partyk és több külföldi fellépés színesítette a palettát. Sikerült olyan bulikon és olyan line up-ban játszanom, ahol TJR , DVBBS vagy Robin Schulz volt előttem vagy utánam a lemezjátszók mögött. Megtisztelő és örömteli, hogy ezekkel a nevekkel sikerült pörgetni a lemezeket. :) Egyszóval nem unatkoztam sokat 2014-ben, jártam az ország clubjait és a budapesti rezidenciámon is remek bulikat hoztunk össze. Év végén pedig a Ballantine’s Music Awards "mainstream kategória" jelölést is megkaptam, amivel egészen kerek lett számomra a tavalyi év.:)

Szabi: Mondtad, hogy nagyon sok bootleget készítettél tavaly, mitől függ, hogy melyik zenét formálod át?

Purebeat: Zeneileg nagyon hullámzó volt 2014. Az elején inkább a fesztivál hangzás ment,de ez aztán itthon picit lentebb apadt és bejött a deepesebb vonal, amit nagyon megkedvelt a magyar közönség. Számomra első hallásra szerelem kell, hogy legyen az adott dal, hogy aztán hozzá tudjak nyúlni és a saját ízlésem szerint megcsinálni. A Purebeat Special After Remix alteregómat azért használom, mert itt picikét keményebb ütemeket kap az adott zene, ahol pedig nincs ott a "Special After" megnevezés az inkább a slágeresebb hangzásomat takarja. Ezt a kettőt próbálom vegyíteni a szettjeimben, hiszen vidéken picit slágeresebb, még Pesten a keményebb hangzás a nyerő. Mondjuk kivételek itt is vannak, mint mindenben. :)

Szabi: Friss zenék?

Purebeat: Az idei év első trackje eddig csak félig látott napvilágot, hiszen egy 30 másodpercet töltöttem fel a facebookomra belőle, ez Karen Harding - Say Something (Purebeat Special After Remix) c. számára készített remixem és elmondhatom, hogy nagyon jók a visszajelzések. Januárban reményeim szerint elég nagyot fog ütni. A bulikban már tesztelem és mindenhol pozitív a fogadtatása. De 2015 már hozni fogja a saját zenéket, ami már el is készült és február végén napvilágot is lát. Ez egy lassabb pop dal lesz, amivel egy egészen más réteget próbálok megcélozni, valamint a nótához egy klip is fog készülni. A klipben egy régi álmomat szeretném valóra váltani, amennyire ez kivitelezhető. A videó témája csajos, szórakozós és egy kis story is bele lesz csempészve..:) Február végén, március elején remélhetőleg mindenki számára láthatóvá válik majd..

Szabi: Egyéb Tervek?

Purebeat: Idén még egy vagy két videós muzsikával mindenképp szeretnék kijönni, szóval amikor nem fellépésen vagyok akkor leginkább a stúdióban leszek megtalálható. A zenének élek, ez tölti ki minden időmet, mert ez az ami boldoggá tesz, remélem nagyon sokáig még és remélem nagyon sokak számára örömet okozok ezzel.:)

Szabi: Köszönöm Laci, további sikereket Neked!

Purebeat: Köszönöm Szabi, Neked is hasonlókat! BÚÉK Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában