Helyi közélet

2015.01.31. 11:07

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. január 30-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfival bolti lopás miatt tulajdon elleni szabálysértés, míg garázdaság elkövetése miatt egy fővel szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést az encsi rendőrök.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2015. január 30-án igazoltatták V. András 23 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy őt a Miskolci Járásbíróság körözi magánokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt. Az egyenruhások az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, míg egy alkalommal az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés pedig nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában