Helyi közélet

2015.01.28. 09:06

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc, Encs, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Encs, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. január 27-én öt személyt fogtak el és vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi rendőrök egy fővel garázdaság, míg a miskolci járőrök négy férfival tulajon elleni szabálysértés - bolti lopás - elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2015. január 27-én 14 óra 30 perckor Miskolc belvárosában igazoltatták H. Csabát. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 24 éves helyi férfit a Szikszói Járásbíróság körözi, mert a részére korábban magánokirat-hamisítás vétség elkövetése miatt kiszabott 270 óra közérdekű munka letöltését nem kezdte meg.

Az egyenruhások az elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés pedig nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában