Helyi közélet

2014.12.17. 23:41

Miskolci közgyűlés - DVTK: Hosszabbítás június 30-ig

Miskolc - Egy „diósgyőrös” anyag is szerepel Miskolc Megyei Jogú Város csütörtöki közgyűlésének napirendjén, amely a „Javaslat a labdarúgócsapatot működtető Diósgyőr FC Kft.-vel megkötött támogatási szerződés meghosszabbítására” címet viseli.

Miskolc - Egy „diósgyőrös” anyag is szerepel Miskolc Megyei Jogú Város csütörtöki közgyűlésének napirendjén, amely a „Javaslat a labdarúgócsapatot működtető Diósgyőr FC Kft.-vel megkötött támogatási szerződés meghosszabbítására” címet viseli. Mint az ismert, a gazdasági társaság 2010. szeptember 30. óta áll jogviszonyban az önkormányzattal (a lejárat akkori dátuma 2013. december 31. volt), és a szerződésben meghatározottak értelmében havi 7 millió forint támogatásban részesül. A felek ezt megelőzően 2013. december 20-án fél évvel, 2014. június 30-ig meghosszabbították a kontraktust, majd ugyanez történt 2014. július 31-én, amikor újabb hat hónappal, 2014. december 31-ig toldották meg a szerződés időtartamát. Ez jár le két hét múlva, vagyis indokolt, hogy a testület ismét határozzon a kérdésben. Az előterjesztés értelmében a hosszabbítás 2015. június 30-ig történik meg.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában