Helyi közélet

2014.12.01. 14:19

Lezárt ügyek: Bíróságon felelhet a szekerce zsonglőr

Mályi, Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Mályiban előzetes szóváltást követően a nála lévő kéziszerszámmal egy 39 éves férfit bántalmazott.

Mályi, Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Mályiban előzetes szóváltást követően a nála lévő kéziszerszámmal egy 39 éves férfit bántalmazott.A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. János József 52 éves mályi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. július 11-én 7 óra 30 perckor Mályi köztemetőjében előzetes szóváltást követően a nála lévő szekercével tettleg bántalmazott egy helyi lakost.

A terhelttel szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. november 25-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában