Helyi közélet

2014.12.01. 08:05

Lakástüzekhez hívták a tűzoltókat Borsodban

Encs, Alsózsolca - Tűz ütött ki egy családi ház pincéjében vasárnap délután Encsen, a Hernád utcájában. A lángokhoz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy tűzoltó- és egy vízszállító járművel két perc alatt kiérkeztek a helyszínre.

Encs, Alsózsolca - Tűz ütött ki egy családi ház pincéjében vasárnap délután Encsen, a Hernád utcájában. A lángokhoz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy tűzoltó- és egy vízszállító járművel két perc alatt kiérkeztek a helyszínre. Miután a tüzet egy vízsugárral rövid időn belül eloltották, a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket és átvizsgálták az épületeket.

Vasárnap délután Alsózsolcán is tűz keletkezett, teljes terjedelmében lángolt egy kétszáz négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete és két helyisége a Herman Ottó úton. A tűzhöz Miskolcról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik két tűzoltó- és egy vízszállító járművel érkeztek ki a helyszínre, ahol három vízsugárral, több oldalról támadva oltották el a lángokat, majd megkezdték a lakóépület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűzesetek során az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában