Helyi közélet

2014.12.15. 15:13

Közösségi összefogással a víztározóért

Rakaca - A Rakaca Team nyerte a „Az Év Közösségi Kezdeményezése” díjat.

Rakaca - A Rakaca Team nyerte a „Az Év Közösségi Kezdeményezése” díjat.

Múlt hónap elején mutattuk be olvasóinknak a Rakaca Teamet – egy nyolctagú baráti kört, melynek tagjai gyerekkori barátok, és van egy közös céljuk: valódi idegenforgalmi turisztikai szeretnék fejleszteni a Rakaca-víztározót. Mint Vaskó Gergely, a csapat kapcsolattartója elmondta, az a céljuk, hogy a Rakaca-víztározó európai színvonalú tóparttá váljon. Arról is beszámoltunk, hogy a Rakaca Team idén versenybe szállt az Önkéntes Központ Alapítvány Önkéntességért Díjáért „Az Év Közösségi Kezdeményezése” kategóriában, és arra kértük olvasóinkat, nyomjanak egy like-ot a csapatra az alapítvány Facebook-oldalán, mert akinek a legtöbb kedvelést sikerül összegyűjtenie, pénzdíjat kap, amit jövő évi tervei megvalósítására fordíthat. Örömmel jelenthetjük, hogy az észak-magyarországi csapat nyerte el a díjat, „Az év közösségi kezdeményezése” a Rakaca Teamé! A csapat az elismerést december negyedikén vehette át Budapesten, a Holnap Házában.

– A nívós díj hatalmas megtiszteltetés, a felajánlott összeg pedig nagy segítséget jelent a 2015-ös programtervezetünk megvalósításában. Nem minden a pénzen múlik, ha tenni szeretnénk valamit az életben, két kezünk munkájával is tudunk segíteni! – szögezte le Vaskó Gergely, aki köszönetet mondott minden támogatónak.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában