Helyi közélet

2014.12.20. 12:40

Közlemény - Jobbik: Legyen Ön is milliomos Alsózsolcán!

Alsózsolca - "<em>Mielőtt megörülne a helyi lakosság, az ismert kvízjátékot csupán egy személyre írták Alsózsolcán: Demkó Dórára, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszisztensére, megyei képviselőre.</em>" A Jobbik közleménye.

Alsózsolca - "Mielőtt megörülne a helyi lakosság, az ismert kvízjátékot csupán egy személyre írták Alsózsolcán: Demkó Dórára, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő asszisztensére, megyei képviselőre." A Jobbik közleménye.Alsózsolca "független" testülete Csöbör Katalin bizalmasának öt év vonatkozásában 14 milliós javadalmazással járó alpolgármesteri széket szavazott meg azért, hogy lobbizzon a kormánynál a város érdekében. A Jobbik úgy gondolja, erre a feladatra Csöbör Katalin országgyűlési képviselőként már felhatalmazást kapott a választóktól, így amennyiben valóban ellátja képviselői feladatát, úgy asszisztensének alpolgármesteri megbízatására semmi szükség nincs.

A Jobbik aláírásgyűjtést indít Alsózsolcán azért, hogy a városvezetés hívja vissza Demkó Dóra alpolgármestert, megspórolva ezzel 14 millió forint közpénz kifizetését! Alsózsolca önkormányzata ne még több politikust fizessen, helyette vásároljon termőföldet, hogy a lakosság munkahelyhez, a település pedig helyben termelt, olcsó élelmiszerhez jusson.

Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke

Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában