Helyi közélet

2014.12.29. 13:41

Karácsonyt varázsoltak a munkahelyre

Miskolc - Akik szenteste dolgoztak, igyekeztek becsempészni a karácsonyi hangulatot.

Miskolc - Akik szenteste dolgoztak, igyekeztek becsempészni a karácsonyi hangulatot.

Nem mindenki tudott a családjával ünnepelni szenteste, voltak, akiknek dolgozniuk kellett. Dr. Kelemen Ágnes főorvos a GYEK Onkohematológiai osztályán volt ügyeletben. Igaz, az osztályokról igyekeztek hazaengedni a kisbetegeket az ünnepre, de voltak, akiket nem lehetett. Az orvosok, ápolók azonban igyekeztek széppé varázsolni az ő karácsonyukat is.

„Ha tehetjük zenét hallgatunk, megnézzük az éjféli misét, az osztályokon pedig szaloncukrot osztunk” – sorolta dr. Kelemen Ágnes. „Próbáljuk beosztani a karácsonyi ügyeletet, úgy, hogy a családosok otthon legyenek” – mondta. „Én csak a munkámnak élek, nincs férjem, nincs gyerekem, így két évente általában rám esik a karácsonyi ügyelet. Nem borzalmas, bírható az ünnep is” – tette hozzá.

Azt is megtudtuk, azért az ünneplés nem maradt el a főorvosnőnél sem, csak áthelyezték december 25-re, szüleivel, testvérével, unokatestvéreivel akkor ajándékozták meg egymást.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában