Helyi közélet

2014.12.14. 11:23

Jászol műremekek iskolásoktól

Miskolc - A legjobbnak a Selyemréti Általános Iskola munkáját ítélte a zsűri, a második a Jókai Mór Általános Iskola, a harmadik pedig a Fazola Henrik Szakképző Iskola alkotása lett a Miskolci Gráciák általános és középiskolások számára másodszor kiírt „betlehemi jászolpályázatára” beérkezett 19 munkából.

Miskolc - A legjobbnak a Selyemréti Általános Iskola munkáját ítélte a zsűri, a második a Jókai Mór Általános Iskola, a harmadik pedig a Fazola Henrik Szakképző Iskola alkotása lett a Miskolci Gráciák általános és középiskolások számára másodszor kiírt „betlehemi jászolpályázatára” beérkezett 19 munkából. A második alkalommal meghirdetett pályázat egyik kritériuma az volt, hogy alkotni csakis természetes anyagokból lehet. A betlehemi jeleneteket megörökítő alkotások papírból, fából, termésből, gyertyából, mézeskalácsból és újrahasznosított anyagokból készültek. A Miskolci Gráciák elnöke, Pelczné Gáll Ildikó annak a véleményének adott hangot, hogy igényes pályamunkák érkeztek be, valóságos kis műremekek, amelyek mind a karácsony üzenetét erősítik.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában