Helyi közélet

2014.12.29. 10:17

Interjú: Kustánczi Lia

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este a bájos Kustánczi Lia volt, aki sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este a bájos Kustánczi Lia volt, aki sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Néhány nap és ennek az évnek is vége. Hogyan telt számodra 2014?

Kustánczi Lia: Ha rövid akarok lenni, akkor pörgős és izgalmas évet tudhatok magam mögött, így egy kis pihenés igazán jól fog esni a végére.:) Nagyon sok helyen jártam szerte a világban, többek között voltam Ázsiában, Németországban, Londonban, Monacóban. Hála isten nagyon jól összeszervezik nekem a külföldi fellépéseimet és a bulik is kiválóan sikerültek,szóval mindenhol remek és lelkes közönség előtt zenélhettem.:) Természetesen itthon is nagyon szeretek fellépni, de ez mindig változó. Van olyan időszak amikor többet vagyok külföldön,és olyan amikor itthon játszom gyakrabban.

Szabi: Említetted Ázsiát, mennyiben másabb egy party Szingapúrban, mint mondjuk hazánkban?

Kustánczi Lia: Észrevehető a különbség a közönség mentalitásában is. De itthon mondjuk, ha a vidéki bulikat nézzük akkor is abszolút látható, hogy az emberek sokkal nyitottabbak, imádnak bulizni, lelkesek, míg a fővárosban pici "sznobizmus" a megfigyelhető. Külföldön viszont tényleg azért mennek a klubokba az emberek, mert szórakozni szeretnének és táncolni. Akik csak beszélgetnének egy italnál, azok a bárokat választják leginkább. Szingapúrban például egy party 23 órakor kezdődik és hajnali 3-ig tart.

Szabi: Ha jól tudom hamarosan egy új dal is napvilágot fog látni, mesélj erről picit?

Kustánczi Lia: Igen nemsokára jelenik meg DragonS-el egy közös kis dalun. Ez eltérően nem olyan stílus lesz amit én játszom, hanem inkább egy kicsit deepesebb, Nu-discosabb vonal. Bontogatjuk a szárnyainkat és nagyon várjuk a végeredményt.:) Süsüvel egy jó baráti viszonyt ápolunk, én pedig mindig is szeretem a fiú-lány formációt. Jól kiegészítjük egymást, ő a dance, house vonalat erősíti, én pedig inkább az Edm-et egy kis rnb-vel fűszerezve, szóval jó párost alkotunk.:) Van egy kis csúszás a megjelenésben, de január végén remélhetőleg már nagyon sokan erre is fognak táncolni a bulikban. Klip is várható a nótához, ami szintén legyen meglepetés.:)

Szabi: Tervek?

Kustánczi Lia: Január 1-jén utazom ki Sydney-be ami munka is és kikapcsolódás is lesz egyben. Aztán februárban főként Magyarországon lesznek fellépéseim, valamint májusban Ibizára is megyek, de játszom majd előtte még az F1 partyn Monacóban. Leszek Romániában, Ausztriában, Németországban is.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Lia, további sikereket Neked!

Kustánczi Lia: Köszönöm Szabi neked is minden jót! BÚÉK NEKTEK!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában