Helyi közélet

2014.12.26. 15:33

Interjú: Jason Mill

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal producer/lemezlovas Jason Mill volt, aki minden friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal producer/lemezlovas Jason Mill volt, aki minden friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Lassan zárjuk az évet,hogyan telt számodra 2014?

Jason Mill: Úgy gondolom nem volt ez egy rossz év. Remek bulik és igazán lelkes közönség az ami jellemezte a fellépéseimet. A stúdiózás terén, a saját dolgokra most nem volt annyi idő, viszont a háttérben azért ment a munka és elég aktívnak mondhatom magamat ezen az oldalon is. Jövőre viszont előtérben lesznek a saját cuccok és próbálom hozni majd a Jason Mill-es vonalat, amit eddig is megszokhatott mindenki.

Szabi: Zeneileg változtál-e idén?

Jason Mill: Abszolút volt. Igazából én minden fajta zenét hallgatok ami jó, ami a fülemnek tetszik..:) Próbálom azt a minőséget felfedezni minden zenei stílusban, ami hozzám közel áll és igazából teljesen független, hogy milyen stílusi zenét hallgatsz, ha igényes, akkor úgyis hallod. Egyébként olyan projektekben vagyok most benne, amire nem is nagyon gondoltam volna régebben. Egyszóval "Ghost Producer" munkát végzek és ezáltal más más stílus előadóival is dolgozom vagy írok zenét számukra.

Szabi: Saját zenék?

Jason Mill: Folyamatban vannak a munkák egy saját és egy közös dal is készülőben van. A közös nótáról nem tudok még sokat elmondani, hiszen még neve sincs a "gyereknek", de egy lemezlovas kollégával közösen folyik a munka és remélem hamarosan be is érik majd a gyümölcse...:) Egyébként leginkább felkérésektől és saját ötlettől függ az, hogy mihez nyúlok hozzá és mit remixelek meg. Persze akkor is "kézbe" veszem, ha nincs a dalból olyan verzió amit szívesen játszanék, akkor saját megoldást csinálok magamnak belőle.

Szabi: Miskolci emlékek?

Jason Mill: Nagyon kellemes emlékek fűznek a városhoz és mindig hihetetlen hangulat fogad engem az Egyetemvárosban. :) Imádok a miskolci arcoknak játszani, szóval mindig várom a következő fellépést.:)

Szabi: Köszönöm és további sikereket!

Jason Mill: Köszönöm Szabi! BÚÉK mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában