Helyi közélet

2014.12.10. 19:54

Gyűjtőneve: Jótett-kosár

Miskolc - Húsz miskolci idős embert lát vendégül karácsonykor Batyu-Téka éttermében a Szimbiózis Alapítvány.

Miskolc - Húsz miskolci idős embert lát vendégül karácsonykor Batyu-Téka éttermében a Szimbiózis Alapítvány.

A Szimbiózis Alapítvány frissen megnyílt „Batyu-Téka, több mint étterem…” közösségi kezdeményezést indít, „Jótett-kosár” elnevezéssel, adta hírül Jakubinyi László elnök, az Észak-Magyarországtól remélve, hogy minél többen értesülnek a lehetőségről. Karácsony alkalmából az étteremben dolgozó fogyatékossággal élők ünnepi ebédre szeretnének vendégül látni húsz olyan miskolci, idős embert, akik alacsony jövedelműek, és hozzátartozóik sincsenek, így magukban töltenék az ünnepet. A közösségi esemény december 24-én, délután fél 1-től 2 óráig lesz, az Arany János u. 4. szám alatti étteremben.

– Azt szeretnénk, hogy bárki, akinek olyan idős szomszédja, ismerőse van, aki számára fontos lenne ez a lehetőség, az érintett neve és címe, esetleg telefonszáma megadásával értesítse a szervezőket. Természetesen jelentkezhetnek maguk az érintettek is. Az alapítvány munkatársai felveszik a kapcsolatot velük, és kiválasztják a megítélésük szerint leginkább rászoruló jelentkezőket - sorolta az akció legfontosabb tudnivalóit az elnök...

Bővebben a csütörtöki Észak-Magyarországban.


Elérhetőségek

Jelentkezni, ajánlatokat tenni a következő elérhetőségeken lehet:

  • Tel.: 06-30- 720-8343
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában