Helyi közélet

2014.12.15. 15:34

Fontosak a kötelékek

Miskolc - Harmadik alkalommal rendezett polgármester-találkozót az Észak-Magyarország.

Miskolc - Harmadik alkalommal rendezett polgármester-találkozót az Észak-Magyarország.

„A világnak semmi másra nincs szüksége, mint példákra, olyan emberekre, akik az álmaik szerint tudnak élni, és képesek harcolni az elképzeléseikért” – idézte Paulo Coelhót Kiss László, a Russmedia Kft. lapcsoport főszerkesztője, terjesztési vezetője az Észak-Magyarország szerkesztőségében tartott polgármester-találkozón.

Partnereink lettek

A csütörtöki rendezvényre a megye nagyvárosai, valamint az Északkal idén szorosan együttműködő önkormányzatok polgármesterei voltak hivatalosak. Az idézetet pedig nem véletlenül választotta a főszerkesztő: mint mondta, az évek folyamán megbizonyosodott arról, hogy a polgármesterek olykor lehetetlen feladatokat is képesek megoldani. Kell a szerencse, jól jönnek egy település fejlődéséhez az adottságok, de a lehetőségek kulcsa a polgármesterek kezében van. Kijelentette: meggyőződése, az, hogy az ország minden viszontagság ellenére előrehalad, a települési vezetőknek köszönhető. Szerepük jelentőségét abban is látja, hogy sokak szemében a politikát ők testesítik meg.

Nem véletlen tehát, hogy az Észak-Magyarország is felismerte a kötelékek építésének fontosságát, s az utóbbi 2-3 évben jelentősen javult a kapcsolatrendszere az önkormányzatokkal, illetve a polgármesterekkel, nekik is nagy szerepük van abban, hogy 2014 folyamán jelentős számban jelenhettek meg mellékleteink. E kapcsolat további erősítését szolgálják a lap kezdeményezésére létrejött polgármester-találkozók, amelyeken lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésekre, lapunk számára a visszajelzésekre, építő jellegű kritikákra.

Köszönet a lehetőségért

Füzesséri József, Szikszó polgármestere a többiek nevében köszönetet mondott a visszatérő lehetőségért, s bejelentette: nem jött egyedül. Ajándékképp magával hozta Kovács Gábort, aki elénekelte a plénum előtt az ’O sole mio-t.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában