Helyi közélet

2014.12.30. 10:09

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 29-én történt rendőrségi eseményeiből.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság R. Krisztián 26 éves, R. Zsolt 24 éves, L. Péter 25 éves izsófalvai lakosokkal, továbbá T. István 43 éves, R. Melinda 37 éves rudolftelepi lakosokkal, valamint L. Dániel 32 éves, T. Zsolt 21 éves és T. Gábor 23 éves edelényi lakosokkal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2014. december 29-én 12 óra 45 perckor Rudoftelepen a József Attila és a Kossuth Lajos utcák kereszteződésében előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A kiérkező rendőrjárőrök a verekedő személyeket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket.

A megye rendőri szervei 2014. december 29-én 2 főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci- és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, a Mezőkövesdi-, az Ózdi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a hatóság tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában