Helyi közélet

2014.12.27. 14:38

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Edelény, Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Miskolc, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Az Edelényi Rendőrkapitányság 2014. december 26-án garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást F. Ferenc 58 éves és F. Ferenc 27 éves helyi lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. december 26-án 21 óra 45 perckor Edelény egyik utcájában trágár szavakkal illették az ott élő családokat. A hiányos öltözetű és láthatóan ittas férfiak az őket igazoltató rendőröket obszcén szavakkal illették, amelyet többszöri felszólítás ellenére sem voltak hajlandóak befejezni. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei 2014. december 26-án 8 óra 35 perckor Miskolctapolca, Pazár István sétányon igazoltatták J. Attila 27 éves helyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alá vont férfiról megállapították, hogy ellene a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a részére - lopás vétsége miatt - kiszabott közérdekű munka büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a körözött férfit előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben Miskolci-, a Sátoraljaújhelyi-, a Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában