Helyi közélet

2014.11.28. 08:21

Videó: Vakmerő nő ütötte a miskolci rablót

Miskolc - Ilyet csak az akciófilmekben lehet látni: felvétel készült, ahogy egy ügyfél nekiesik a fegyveres bűnözőnek.

Miskolc - Ilyet csak az akciófilmekben lehet látni: felvétel készült, ahogy egy ügyfél nekiesik a fegyveres bűnözőnek.

A történet szerdán fél tizenkettőkor a Bató-házban lévő takarékszövetkezeti fiókban kezdődött. Egy maszkos, cérnakesztyűt viselő alak rontott be a pénzintézetbe, és miközben fegyverével fenyegette az ott dolgozót, a bevételt követelte, majd átvetette magát a pulton és kiszolgálta magát a kasszából. A férfi – pénzes zacskóval a kezében – megpróbálta elhagyni a bűntény helyszínét.

Eddig terv szerint haladhatott a balhé, de egy harcias nő személyében homokszem került a gépezetbe: az asszony éppen sorszámot váltott az automatánál, amikor felfigyelt a háta mögött a bankfiókból éppen kisurranni igyekvő csuklyás alakra. Utánarohant, és még a bejárati ajtó előtt elkapta, mire rövid dulakodás alakult ki kettejük között. Eközben a férfi a fegyver markolatával többször is a nő fejére csapott, közben a pisztoly is elsült. A megzavart rabló elejtette a pénzzel megtöltött nejlonzacskót is, de amikor fel akarta venni a földről, a nő rálépett a szélére. A férfinek küzdenie kellett, hogy visszaszerezze zsákmányát, eközben még a nehezen rabolt pénzből is elhullajtott.

A rablóval ráadásul megtörtént minden csuklyás rablók rémálma: a nő dulakodás közben lerántotta a fejéről a fekete kámzsát, így felfedte a fegyveres arcát, akiről a takarékszövetkezet bejárati ajtaja mellett felszerelt kamera menekülés közben remek képeket készíthetett.

ÉM-SZP


Miskolc, 2014. november 26., szerda (MTI) - Kiraboltak egy pénzintézetet szerda dél körül Miskolc belvárosában - erősítette meg az MTI információját Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. tovább »

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint 2014. november 26-án 11 óra 30 perc körüli időben Miskolc belvárosának egy takarékszövetkezeti fiókjába egy 45 év körüli, vékony testalkatú, fekete színű dzsekit viselő, barna, rövid hajú férfi bement, majd az arcát eltakarva a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottakat. tovább »

Miskolc - Rabló járt Miskolcon, a Bató-ház mögötti takarékszövetkezeti fiókban szerdán dél tájban. Olvasóink számos járőrautót és rendőrt láttak a helyszín közelében, egyesek arról számoltak be, hogy az egyenruhások szaladtak, mintha kergettek volna valakit. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában