Helyi közélet

2014.11.24. 18:11

Nagy bulival nyit a fedett 2. pálya

Miskolc - A Miskolc Városi Szabadidőközpont korábbinál sokkal komfortosabb 2. jégpályája pénteken este nagy bulival nyitja meg kapuit. Az esemény ingyenes, de csak regisztrációs jeggyel lehet belépni.

Miskolc - A Miskolc Városi Szabadidőközpont korábbinál sokkal komfortosabb 2. jégpályája pénteken este nagy bulival nyitja meg kapuit. Az esemény ingyenes, de csak regisztrációs jeggyel lehet belépni.

Az elmúlt évekhez képest csaknem egy hónappal korábban, november 28-án este nyitja meg kapuit a Miskolc Városi Szabadidőközpont 2. jégpályája. A közönségkorcsolyázásra érkezők megtapasztalhatják majd, hogy a korábbinál sokkal komfortosabb lesz a csúszkálás. Egyrészt immár tető fedi a pályát, így egyetlen látogató – és persze a jég – sem lesz kitéve az időjárás szeszélyének. Másrészt több millió forintos beruházással vadonatúj led-világítást és hangosítási rendszert építettek ki.

Pénteken este 7 órakor kezdődik a három órás pályanyitó buli, amely ingyenes lesz, ám csak regisztrációs jeggyel lehet majd belépni. Ennek oka, hogy a pálya befogadóképessége 600 fő, ám az eddigi visszajelzések szerint az érdeklődés ennél sokkal nagyobb. A regisztrációs jegyeket szerdától péntekig 10-16 óráig a Jégcsarnok portán, illetve szerdán és csütörtökön délután fél 5 és fél 7 között a Jégcsarnok titkárságán lehet igényelni, személyenként csak négy darabot. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy regisztrációs jegy nélkül senki ne jöjjön pénteken este, mert egészen biztosan nem tud majd bemenni.

Érdemes lesz eljönni a nyitó bulira, mert remek zenék, vidám játékok, a Decathlon és a Szinvapark jóvoltából pedig nyeremények várják a résztvevőket. A továbbiakban, a szezonban végig a közönségkorcsolyázás időpontját a Miskolc Városi Szabadidőközpont honlapján találhatják meg az érdeklődők. A jegyárak a következők lesznek: diák és nyugdíjas 600 Ft, felnőtt 1000 Ft, családi jegy (2 felnőtt és két gyerek) 2700 Ft. Kísérőjegy továbbra sem lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában