Helyi közélet

2014.10.05. 13:54

X-faktor: Horváth Krisztán már fél lábbal a döntőben

Budapest, Mezőkövesd - A mezőkövesdi srác sikerrel vette a második akadályt, az X-faktor táborából a mentor házába jutott. Már csak egyszer felezik meg a mezőnyt és következhet az élő műsor.

Budapest, Mezőkövesd - A mezőkövesdi srác sikerrel vette a második akadályt, az X-faktor táborából a mentor házába jutott. Már csak egyszer felezik meg a mezőnyt és következhet az élő műsor. Mivel a 25 év felettiek kategóriájába került, a jövőjéről Little G fog dönteni. Idén egyébként két újítás is van a menetrendben. Az első, hogy a mentorok maguk választották ki, hogy melyik csoportot szeretnék menedzselni. A második, hogy a táborban egyedül az ő szavuk döntött a csoportban és a színpadon helyet kapott hat szék is, ami a hat szabad helyet szimbolizálta. A mentornak tetsző produkciók előadói helyet foglalhattak, viszont a végén következett a dráma, hiszen ahhoz, hogy egy új énekes leülhessen, valakit fel kell állítani.

Horváth Krisztián egy Balázs Fecó számot választott, a produkció nagyon jól sikerült, mind a négy mentor megkönnyezte. Teljesítményét egyetlen utána következő sem tudta felülmúlni, a szék az övé maradt, így a következő körben már a mentor házában bizonyíthat. Drukkoljunk neki!

Little G mentori képességeiről egyenlőre nem sokat tudunk, ez az első évada. Amerikában már bizonyított, mint előadó, Krisztián biztosan jó kezekbe kerülne.

A legjobb 24 közé ebben a kategóriában (Horváth Krisztián mellett) még ők jutottak be: Horváth Ági, Erika Albero, Kállai-Kiss Zsófi, Andelic Jonathan és Horányi Júlia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában