Helyi közélet

2014.10.10. 18:38

Miskolci Pedálkirályok: irány Jávorkút!

Miskolc - A Miskolci Pedálkirály elnevezésű kerékpáros versenysorozat október 12-én, vasárnap, 10 órától a 4. fordulóval, a jávorkúti hegyi időfutammal folytatódik.

Miskolc - A Miskolci Pedálkirály elnevezésű kerékpáros versenysorozat október 12-én, vasárnap, 10 órától a 4. fordulóval, a jávorkúti hegyi időfutammal folytatódik.

A Freeriderz SC által a Miskolc MJV Önkormányzat támogatásával megvalósítandó sorozat célja az, hogy a kerékpározás különböző szakágait népszerűsítse. Az elmúlt három fordulóban volt már MTB időfutam, MTB maraton és tájkerékpározás. A vasárnapi futam elsősorban az országúti szakágról szól, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet elindulni hegyikerékpárral (MTB. Sőt a „Pedálkirály” összetett szempontjából fontos, hogy a bringások minél több fordulóban, így most is gyűjtögessék a pontokat. A verseny nyílt, így korra, nemre való tekintet nélkül bárki indulhat.

A nevezési díj egységesen 2000 forint. Előnevezés nincs, a verseny napján, a helyszínen 09:00-12:00 óra között folyamatosan lehet jelentkezni.

A Miskolci Pedálkirály – Hegyi időfutam elnevezésű, 9,4 km-es verseny rajtja a Miskolcot Ómassával összekötő 2513-as közút Jávorkút felé vezető elágazásánál lesz, míg a célt Jávorkúton, a gépjármű parkolóban jelölik ki a Nagy András főszervező által irányított rendezők.

Az első versenyző 10:00-kor rajtol, utána 1 percenként szólítják be a következő indulókat. A versenyen fejvédő használata kötelező.

Minden induló Miskolci Pedálkirály-logóval ellátott ajándékot kap, korcsoportonként az első három helyezett éremdíjazásban részesül.

További információ a 20/365-0598-as telefonszámon és a az [email protected] e-mail címen kérhető, illetve a www.pedalkiralymiskolc.hu honlapon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában