Helyi közélet

2014.10.15. 12:56

Küldjön hírt - Kézenfogva...

Ózd - Az ózdi Kézenfogva Gondozóház dolgozói ünnepélyes keretek között köszöntötték az intézmény lakóit az Idősek Napja - hónapja - alkalmából 2014. október 14-én kedd délelőtt.

Ózd - Az ózdi Kézenfogva Gondozóház dolgozói ünnepélyes keretek között köszöntötték az intézmény lakóit az Idősek Napja - hónapja - alkalmából 2014. október 14-én kedd délelőtt.Lendvai Györgyné (Erzsike) mentálhigiéniás munkatárs így kezdte köszöntőjét:

"Ezen a napon szeretettel gondolunk mindazokra, akik egy hosszú élet munkáját és rengeteg tapasztalatát tudhatják maguk mögött. Minden évben köszöntjük önöket, de szeretetüket, bölcsességüket, segítőkészségüket az év minden napján érezzük. Az idős kor az élet rendje, gazdag tapasztalatokkal felvértezve.

Önök azok, akik végigélve egy örömökben és küzdelmekben teli életet, az idős kor bölcsességével már helyre tudják tenni a dolgokat és tudják mi a jó,a mit tovább kell adni, és mi a rossz, amit el kell kerülni az utánuk jövő generációnak" -mondta Lendvai Győrgyné, majd így folytatta:

"Nekünk aktív dolgozóknak az a feladatunk, hogy idős embertársaink számára olyan életkörülményeket biztosítsunk, amely lehetővé teszi számukra az öregkorhoz méltó életet. A család gondoskodása mellett az intézményünk is mindent megtesz azért, hogy a megérdemelt pihenés éveiben megkapják mindazt a támaszt, amely megszépítheti, teljesebbé teheti napjaikat.

Minden idős embernek kívánok erőt, türelmet betegségük elviseléséhez. Békességet, megértést vidám önfeledt napokat ebben a közösségben és még sok sok boldog évet"- mondta az előadó.

A rendezvényen közreműködtek az Újváros-téri óvodások, Bíró Attiláné (szavalat) és az intézmény dalköre.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában