Helyi közélet

2014.10.14. 11:22

Interjú: Dj Kühl

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere ismét egy legendás lemezlovas, Dj Kühl volt, aki minden aktuális információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere ismét egy legendás lemezlovas, Dj Kühl volt, aki minden aktuális információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Picit kanyarodjunk vissza a nyárra, milyen volt számodra a szezon,és melyek voltak azok a momentumok vagy események amikre a mai napig szívesen vissza emlékezel?

Dj Kühl: Az idei nyár számomra nem a legjobban alakult, éppen ezért, már most, ősszel hozzá kezdtem több terv megvalósításához is, hogy a jövő év sikeresebb legyen. A legjobb pillanat, talán az augusztus 20-i laza 3 órás szett volt az Akváriumban, ahol jó volt bizonyítani, hogy nem csak a mainstream zenének van helye a Music Killers bulikon.

Szabi: 2012. márciusától vagy a Music Killers dj csapatának tagja, hogy érzed magad az azóta eltelt több mint 2 évben? Mennyire más rádióban a hallgatóknak játszani mint egy partyn?

Dj Kühl: Óriási promóció a rádió műsor, hiszen hétről hétre sok ezer emberhez lehet így eljutni, minden művészi megkötés nélkül. Nagy lehetőségnek érzem a két órás műsoridőmet is, hiszen így sokkal több idő van zeneileg kalandozni. Lassan elindulnak a rendszeres Music Killers party-k is. Egy bulin mindig érezni kell a közönség rezdüléseit és ennek megfelelően építeni a szettet. A rádió viszont a legjobb csatorna az új zenék bemutatására, többet lehet kísérletezni a legfrissebb hangzásokkal.

Szabi: Roofhaus és Corvintető! Hogyan zajlik az őszi/téli szezon?

Dj Kühl: A Bonusz utáni After party-val kezdtük a RoofHaus új évadát. Szenzációsan sikerült, számomra is az év egyik legkiemelkedőbb bulija volt. A Corvintetőn sok az újdonság mostanában. Ennek részeként tervezzük egy új, hetente jelentkező klub est elindítását december közepétől. A budapesti party dömpingre tekintettel, gondolkodunk még egy-két idei after-ben is. A tradicionális, január elsejei, nappali őrület sem maradhat el.

Szabi: Várható-e stúdiózás a jövőben?

Dj Kühl: Ez mindig sarkalatos kérdés. Folyamatban van egy Anima Sound System remix, de nincs semmi határidő....tehát: egyszer majd kész lesz. Jobb későn mint soha!

Szabi: Egyéb tervek?

Dj Kühl: Lesz egy-két fúzió más szervezőkkel, aminek keretein belül izgalmas nemzetközi lemezlovagokkal színesítenénk a palettát. Lesznek új szórakozó helyek is, ennek kapcsán folynak a tárgyalások új projektekről.

Szabi: Köszönöm Tamás, és további sikereket!

Dj Kühl: Köszönöm Szabi a lehetősé

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában