Helyi közélet

2014.10.08. 10:48

Interjú: Dj Budai

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy legendás lemezlovas, Dj Budai volt, aki sok érdekes és fontos információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy legendás lemezlovas, Dj Budai volt, aki sok érdekes és fontos információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Picit kanyarodjunk vissza a nyári szezonra. Melyek voltak azok a momentumok és események amik a mai napig kellemes emléket ébresztenek benned?

Dj Budai: Nagy sok jó buli volt nyáron is. Ami miatt sok még is különleges volt, hogy szinte mindegyiken eső és sár volt, de a hangulatot a bulin ez sem befolyásolta. Ehhez fűződik egy nagyon jó élményem is. Egyik hétvégén szombat éjszaka két buli is volt. Hajdúszoboszlóról egy szabadtéri partiból mentem a BmyLake-re reggel 6-ra zenélni. Nagyon jó idő volt meg minden. De pont Balaton világos felett volt egy nagy felhőcsomó, amiből szakadt az eső, máshol az országban semmi, csak ott nálunk. :) Megkerestük a helyszínt, senki sehol, se technika, szinte csak a dj-pult állt. El nem tudtam képzelni, hogy itt buli lesz. Eljött a 6 óra, a technika állt, és negyed óra alatt megtelt a hely. Hirtelen ott lett több száz partiarc, akik a szakadó esőben végig tombolták a bulit, mint kiderült utólag a szervezők háromszor akarták leállítani a bulit, de látván hogy milyen jó hangulat van így végigment a parti. Hihetetlen volt az egész, nálam a nyár legjobb élményű bulija volt. :)

Szabi: Szeptember végén (nem először) Londonban játszottál a MOS-ban, milyen volt a buli hangulata, és mit kell tudnunk a kinti party életről?

Dj Budai: Ez a harmadik alkalom hogy játszom a Ministryben, a London Beloved szervezőcsapat meghívására, akinek feje egy nagyon jó magyar dj. A Ministry egy fantasztikus klub, nagyon jó a hang és fénytechnika, a dizájn, a hely atmoszférája. A közönség nagyon lelkes, minden zenére tombolás van. Ez persze sokat köszönhető azoknak a hangládáknak, hiszen a zene összes rezdülése tisztán és dinamikusan érthető. Ez egy nagyon régi klub, több mint 20 éve vannak jelen a londoni klubéletben. Itt már tényleg szinte mindenki megfordult egyszer. :) Összegezve fantasztikus élmény ott játszani. Ami még érdekes, hogy sokkal korábban indul a buli és hamarabb is van vége. Este 11 körül már megy a buli. És persze ott van a Box room, ahol életveszélyes hangtechnika van felszerelve. Ez hat toronyból áll. :)

Szabi: Nemrég jelent meg Beloccával az első közös szerzeményetek, a Contact, ami Béci saját kiadójánál, a Mainground Music-on látott napvilágot. Hogyan jött a közös munka, és van-e tervben folytatás?

Dj Budai: Igen, és nagyon örülök ennek a kollaborációnak. Nagyon jó volt részese lenni. :) Béci hozta fel az ötletet, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy közös zenét, mert milyen érdekes lehet egy techesebb és egy house-osabb arc találkozásának. És így született meg a Contact :)

Szabi: Mi újság Ilovedeep fronton? Mire készültök az őszi szezonban?

Dj Budai: Igen, gőzerővel. Pont most indult újra a Kasinóban az őszi szezon. Szinte minden hónapban lesznek bulik. Nagyon várom őket!

Szabi: Egyéb tervek?

Dj Budai: Ami most nálam aktuális, a zenekészítésbe való belemélyedés. Nagyon örültem a bécis (Belocca) zenének, illetve vannak már készen új zenék is, amik a kiadóra várnak. Bulikba meg persze folyamatosan tesztelem őket. Nagyjából a napi rutinomat ez teszi ki most.

Szabi: Köszönöm Imi, és további sikereket!

Dj Budai: Köszönöm Szabi, Neked is hasonlókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában