Helyi közélet

2014.10.27. 10:30

Interjú: Chris Lawyer

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a magyar élvonalból Chris Lawyer volt, aki mesélt többek között hamarosan megjelenő második szerzői albumáról is.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a magyar élvonalból Chris Lawyer volt, aki mesélt többek között hamarosan megjelenő második szerzői albumáról is.

Szabi: Picit menjünk vissza az időben, hogyan telt a nyarad,melyek voltak azok a momentumok, események amelyek a mai napig kellemes emlékeket ébresztenek benned?

Chris Lawyer: A nyár izgalmas volt és sokszínű. Számomra nagyon kellemes emlék a No Signallal töltött nehány napom a bulgáriai Sunny Beach-en. Szívesen emlékszem vissza a siófoki Lights Off-ra és a budapesti Lights Off fesztiválra is vagy a mezőtúri East Fest-re. Az egyik kedvenc idei fellépésem a győri Mundo-ban volt. A szettem végére megjelentek a felkelő nap sugarai. imádom a DJ pultból köszönteni az új napot! Rengeteg helyszínt fel tudnék sorolni, de félek, hogy valamit kihagynék.

Szabi: Hamarosan napvilágot lát a második szerzői albumod,mit lehet tudnunk róla?

Chris Lawyer: Az album a SZIKK címet kapta és nagyjából 1,5 évet ölel fel. Rengeteg inspirációs forrásból táplálkozik a lemez. Hatással voltak rám a fellépések, a közönség visszajelzései, egy párkapcsolat és a hétköznapi élet történései. A hangzásvilág is tükrözi ezt a sokszínűséget. Az albumon több közreműködés található. Együtt dolgoztunk Sean Darinnel, Hooch-al, Mr.Vincenttel, Leusinnal és Femmel. A megjelenés dátuma október 30. A címadó dalhoz egyébként hamarosan videoklipet is forgatunk.

Szabi: Ha jól tudom, egy remix verseny is zajlik, mesélj erről picit?

Chris Lawyer: Jól tudod. Ez az első hivatalos remixversenyem, amelyet a Go Gurl c. track-érme hirdettem. A támogatok kozott szerepel a Microsoft Devices, akik egy Nokia Lumia 930-as Windows Phone-t ajánlottak fel a győztes remix készítőjének. A LANDR csapata 1 éves mastering szolgáltatást biztosít a nyertesnek. A verseny nyertese 5 liter whiskey-vel ünnepelheti a diadalát. A legjobb remixeket egyébként a Groovemate Records gondozásában fogjuk megjelentetni.

További információkat az alábbi linken tudnak olvasni az érdeklődők: http://bit.ly/GoGurlRemixContest

Szabi: Egyéb tervek a jövőre nézve?

Chris Lawyer: Jövő év elején jelenik meg egy remixem Belocca Depends On You c. track-jére. Emellett több remix EP érkezik a SZIKK-ről. Hamarosan új videóklippel is érkezem. Ezenkívül dolgozom új saját dalokon is.

Szabi: Köszönöm Krisztián,további sikereket!

Chris Lawyer: Köszönöm Szabi,és további sikereket Neked is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában