Helyi közélet

2014.09.30. 15:48

Önkormányzat 2014 | Fidesz: Újabb bontás a Békeszálló telepen

Miskolc - Bár a nyomortelepek felszámolására vonatkozó harcot sem az MSZP, sem a Jobbik nem támogatja, a Fidesz-KDNP-t nemcsak saját ígérete, hanem 35 000 miskolci aláírása is kötelezi arra, hogy a bontásokat és a felszámolást végigvigyék, jelentette ki Kiss János, a miskolci Fidesz-frakció vezetője hétfőn reggel, a Békeszálló-telepen, ahol egy újabb, nyolc lakásból álló háztömböt számolt fel a város.

Miskolc - Bár a nyomortelepek felszámolására vonatkozó harcot sem az MSZP, sem a Jobbik nem támogatja, a Fidesz-KDNP-t nemcsak saját ígérete, hanem 35 000 miskolci aláírása is kötelezi arra, hogy a bontásokat és a felszámolást végigvigyék, jelentette ki Kiss János, a miskolci Fidesz-frakció vezetője hétfőn reggel, a Békeszálló-telepen, ahol egy újabb, nyolc lakásból álló háztömböt számolt fel a város. Az újabb és újabb bontásokkal azt szeretnék üzenni a miskolciaknak, hogy „nem térnek le a határozott és szigorú rendpárti útról, amelyen addig kell járniuk, amíg az utolsó nyomortelepet is el nem tüntetik Miskolcról.” Az eddigi mérleg szerint 106 lakásból költöztették ki a fészekrakókat az Avason, és 65 lakást bontottak el Miskolc különböző nyomortelepein.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában