Helyi közélet

2014.09.12. 11:28

Miskolcon a Hungária Nagycirkusz

Miskolc - Kétórás programmal – köztük a tőlük megszokott világszámokkal –  szórakoztatta közönségét csütörtökön a Hungária Nagycirkusz. A cirkusz dinasztia szeptember 21-éig vendégszerepel Miskolcon.

Miskolc - Kétórás programmal – köztük a tőlük megszokott világszámokkal –  szórakoztatta közönségét csütörtökön a Hungária Nagycirkusz. A cirkusz dinasztia szeptember 21-éig vendégszerepel Miskolcon.A kétórás, magas színvonalú miskolci előadás igazi szenzációja a porondon ügyeskedő indiai elefántok, de lélegzetelállító produkciónak számít a motorozás egy szál drótkötélen. A Hungária Nagycirkusz évről évre új tapasztalatokkal, kiváló artista művészekkel, bohócokkal, állatok sokaságával felejthetetlen élményt kínál. A műsor humoráról az Arany bohóc-díjjal kitüntetett Christian Folco gondoskodik Itáliából. Magyarország egyik legnagyobb utazó cirkuszában bámulatos állatszámok várják a nagyérdeműt. Az Észak-Magyarország előfizetői jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőiket az Észak-Magyarország ügyfélszolgálatán (Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában