Helyi közélet

2014.09.24. 18:05

Lezárt ügyek: Kiszabadított védett madarak Ózdon

Ózd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az ózdi asszonnyal szemben, aki otthonában két tengerlicet és három csízt tartott.

Ózd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az ózdi asszonnyal szemben, aki otthonában két tengerlicet és három csízt tartott.

Természetkárosítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság H. Ilona 53 éves helyi lakossal szemben.

Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. augusztus 1-jén a helyi önkormányzat, a közterület-felügyelet, a gyermekjóléti-, valamint a gyepmesteri szolgálat munkatársaival együtt közös ellenőrzést hajtottak végre a székhelyi városban.

Az egyenruhások a társszervekkel tartott közös kontroll során a későbbi gyanúsított otthonában kilenc kismadarat találtak, melyek közül ötről kiderült, hogy fokozottan védett egyedhez tartozik.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság 2014. szeptember 23-án lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában