Helyi közélet

2014.09.10. 08:03

Diósgyőri Stadion: aláírták, indulhat a projekt

Miskolc - A Borsod Online információi szerint hétfőn a Emberi Erőforrások Minisztériumában aláírták azt a szerződést, amelynek másik résztvevője Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. képviselője volt.

Miskolc - A Borsod Online információi szerint hétfőn a Emberi Erőforrások Minisztériumában aláírták azt a szerződést, amelynek másik résztvevője Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. képviselője volt.Ez a mostani megállapodás teszi lehetővé, hogy a projektre szánt 4,5 milliárd forintos állami támogatás eredményeként elkezdődhessenek a DVTK Stadion tervezésével, kivitelezésével kapcsolatos munkák.

Úgy tudjuk, hogy az adminisztrációs közbeszerzéses és egyéb "lassító tényezők" kivárása után a tényleges munkálatok jövőre, áprilisban vagy májusba kezdődhetnek meg. Addig az építkezés terén legfeljebb annyira lehet számítani, hogy az október első hétvégéjére kiírt Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC NB I-es bajnoki után (amelyre telt házat várnak és minden jelenlegi helyre szükség van), de még a választások előtt, amolyan látványbontást hajtanak végre a állóhelyi szektoroknál a vasgyár felőli oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában