Helyi közélet

2014.09.04. 15:08

Árpád úti lakástűz - A ház stabil, de a kár milliós

Miskolc - Folyik a felújítás a tűzesetet szenvedett Árpád úti házban. Három lakásból kiköltöztek.

Miskolc - Folyik a felújítás a tűzesetet szenvedett Árpád úti házban. Három lakásból kiköltöztek.Nemsokára kezdődik a lépcsőház festése és linóleumcseréje abban az Árpád úti házban, ahol augusztus 26-án hajnalban tűz ütött ki az egyik második emeleti lakásban. Azóta megszületett a statikus vizsgálatának eredménye is, mondta el az Észak-Magyarországnak Novák Józsefné, a Váralja Lakásszövetkezet elnöke. A szakvéleményből kiderült, hogy a ház statikailag biztonságos, úgyhogy nagyobb beavatkozásra ezen a téren nem lesz szükség. A lift jár, a lépcsőház üvegezése már a tűzeset napján megtörtént, a lépcsőházi villany részben működik, a kaputelefont és a vízelvezető csatornát viszont teljesen fel kell újítani. A lépcsőház festéséhez speciális festékre lesz szükség a korom miatt, mondta az elnök. Hozzátette: 3 lakásból kellett kiköltöztetni a lakókat.

Részletek a pénteki Észak-Magyarországban.

ÉM-HE


Előzmények:

Miskolc - Folyik a kárfelmérés abban az Árpád utcai társasházban, ahol kedd hajnalban tűz ütött ki. tovább »

Miskolc - A lakás tulajdonosa súlyos égési sérüléseket szenvedett, de állapota kielégítő. tovább »

Miskolc - Kedd hajnalban tűz ütött ki egy Árpád utcai társasházban. A lakók úgy tudják, olajradiátor okozta a bajt. tovább »

Miskolc - A megyeszékhely egyik tíz emeletes társasházában egy lakás gyulladt ki. A lakás tulajdonosát és a ház további nyolc lakóját a mentők kórházba szállították. tovább »

Miskolc - Egy embert súlyos égési sérülésekkel, további nyolcat füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba kedden hajnalban a mentők, miután kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy tízemeletes lakóház második emeleti lakása Miskolcon, az Árpád úton. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában