Helyi közélet

2014.09.13. 15:00

A Csillagponton landol hétfőtől a helikopter

Miskolc - Hétfőn reggeltől a Csillagpont épület tetejére tervezett leszállópálya fogadja a betegszállító mentőhelikoptereket, és ezzel egy időben bezárják a 2000-ben átadott régi leszállópályát, tájékoztatta az Észak-Magyarországot közleményében Csiba Gábor, a megyei kórház igazgatója.

Miskolc - Hétfőn reggeltől a Csillagpont épület tetejére tervezett leszállópálya fogadja a betegszállító mentőhelikoptereket, és ezzel egy időben bezárják a 2000-ben átadott régi leszállópályát, tájékoztatta az Észak-Magyarországot közleményében Csiba Gábor, a megyei kórház igazgatója.A levélből kiderült, hogy a Csillagpont tetején elhelyezett Heliporttól közvetlen vertikális kapcsolat révén biztosított a betegek azonnali ellátása a sürgősségi betegellátó osztályon és a központi intenzíven egyaránt.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy bár áprilisban átadták az új mentőhelikopter-leszállót az új épület tetején, ám a súlyos betegekkel a traumatológia régi helyének bejáratánál száll le és fel a mentőhelikopter.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában