Helyi közélet

2014.08.31. 17:35

Sikeres nyári strandszolgálat Ózdon

Ózd - Majd negyven fiatal teljesített szolgálatot az ózdi strand területén.

Ózd - Majd negyven fiatal teljesített szolgálatot az ózdi strand területén.

Lopás és egyéb jogsértés nélkül zajlott le a strandszezon Ózdon. Ezt azon a rendezvényen jelentették be, amelyen egyszersmind értékelték a Diákok a Közbiztonságért elnevezésű akciót, amelyet idén már kilencedik alkalommal tartottak meg. A fürdő területén a mögöttünk hagyott két hónapban közel negyven fiatal teljesített szolgálatot. A helyi középiskolások mellett a putnoki rendvédelmiseket is beosztották, így kellő létszámban vigyáztak a biztonságra és a strandolók szabadon hagyott értékeire.

Az akcióval kapcsolatban Molnár Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője megjegyezte: egy kilenc esztendeje jól bejáratott programot folytattak a fürdő területén, amelynek idén is meglett az eredménye. A lopás nélküli szezonnak köszönhetően a strand megkapta a Biztonságos Fürdőhely minősítést, amelyet a létesítmény területén egy tábla is hirdet majd a jövőben. A diákok a vállalt önkéntes szolgálatért cserébe a nyár folyamán ingyen vehették igénybe a strand szolgáltatásait, a legtöbb szolgálati órával rendelkező strandrendőrök pedig a záráskor tárgyjutalomban is részesültek.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában