Helyi közélet

2014.08.06. 19:32

Medence lezárva, mert valaki bent ment ki

Miskolc - A Selyemréti strandfürdő úszómedencéjét kedd délután lezárták, mert valaki a medencében végezte el a nagydolgát.

Miskolc - A Selyemréti strandfürdő úszómedencéjét kedd délután lezárták, mert valaki a medencében végezte el a nagydolgát.

A strand tájékoztatása szerint: az úszómester – ahogy a protokoll előírja – mindenkit a medence elhagyására kért, arra hivatkozva, olyan egészségügyi kockázatot jelentő esemény történt, amely miatt a medence vizét le kellett engedni.

A Selyemréti Strandfürdő munkatársai éjszaka megkezdték a teljes medence – oldalfal, alj – fertőtlenítését, tisztítását, majd hajnalban megkezdődött a medence visszatöltése. Szerdán, a reggeli úszásnál a tanmedencét már lehetett használni, délben pedig már az 50 méteres úszómedence is újra működött.

Azt is megtudtuk, ez az eset a strandnak 160 ezer forintjába került. „Szerencsére nem gyakori, idén még nem fordult elő és reméljük, nem is fog a szezon további részében sem” – mondták.

Kíváncsiak voltunk, hogy történt-e már hasonló esetben tetten érés. „Erre még nem volt példa, de nem csak itt, hanem máshol sem. Ha mégis sikerül bizonyíthatóan a tetten érés, akkor feljelentést teszünk és kártérítési igénnyel is élünk a károkozó felé” – válaszolták.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában