Helyi közélet

2014.08.08. 17:47

Krasznodar vs. DVTK - Egy családdal bővült a diósgyőri tábor

A DVTK charterjáratával érkezett négy diósgyőri fanatikus mellett szintén négyen egy kalandosabb útvonalon érkeztek Krasznodarba.

A DVTK charterjáratával érkezett négy diósgyőri fanatikus mellett szintén négyen egy kalandosabb útvonalon érkeztek Krasznodarba.

Az egyénileg utazó drukkerek moszkvai átszállással jutottak el Krasznodarba, a repülőjáratok csatlakozása miatt az útjuk több mint egy napig tartott.

De nem csak ők voltak ott a vendégszektorban, hanem egy fiatal háromgyerekes család is. A Borsod Online megtudta, hogy a krasznodari apa egy magyar hölgyet vett feleségül és Budapesten élnek, de a nyári szünetet Krasznodarban töltik, és a vakáció részeként választották a Krasznodar vs. DVTK EL-mérkőzést a Diósgyőrnek szorítva.


Csütörtökön Krasznodarban játszotta az Európa Liga 3. fordulójának visszavágóját a DVTK labdarúgócsapata. tovább »

"Ha valaki az elején azt mondja, hogy eljutunk a harmadik fordulóba, nem hiszem el, ezért boldogok vagyunk" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az FK Krasznodar elleni Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának visszavágója után. tovább »

Az első mérkőzésen elszenvedett 5-1-es vereség után a továbbjutásra szinte esélytelenül lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája az FK Krasznodar vendégeként az Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának visszavágóján csütörtökön magyar idő szerint 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on Krasznodarból! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában