Helyi közélet

2014.08.14. 15:25

Andro meglepetést tartogat

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a nagy népszerűségnek örvendő lemezlovas Andro volt,aki minden fontos információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a nagy népszerűségnek örvendő lemezlovas Andro volt,aki minden fontos információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Hogyan telik eddig a nyarad?

Andro: Köszönöm, jól telik, rengeteg fellépés és egyéb tennivaló is összejött ebben a nagy melegben, melyeknek a nyaralás idén sem képezi részét, szóval nem unatkozom,illetve ez nem teljesen igaz, mert pár napot sikerült a Balatonon eltölteni, ezzel fel is készültem az augusztusi fesztivál turnéra.

Szabi: A Balaton Sound Party Arénájában idén (is) több ezer embernek játszottál,milyen volt az este számodra?

Andro: Eddig azt hiszem ez volt a legjobb Soundos fellépés, valahogy idén találkozott a legjobban az, amit én szerettem volna játszani, és amit a közönség szeretett volna hallani. Egyszóval egyben volt nagyon az egész este.

Szabi: Várható-e az idén vagy jövőre friss megjelenés?

Andro: Hamarosan érkezik egy Nobody Moves zene, egy feltörekvő magyar bandával közösen. De addig is legyen meglepetés, hamarosan minden kiderül,és napvilágot lát.:)

Szabi: Tudni lehet,hogy Miskolcon nagyon sok rajongód van, milyenek az itteni bulik és a közönség?

Andro: A régi Rockwelles bulik óta nagyon szeretek Miskolcon játszani, imádom őket! A legutóbbi Factory festes party is nagyon rendben volt és a közönség is remek volt, köszönöm mindenkinek aki ott volt.

Szabi: Tervek a jövőre nézve?

Andro: Tartozom egy Bodyrock Radio Show-val, egyelőre még mindig nem szeretnék mondani róla semmit, amíg nem fix. Sajnos nem rajtam múlik a dolog, így én is tűkön ülve várom a fejleményeket. Minden fontos információ pedig a facebook fan page oldalamon megtalálható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában