2014.07.23. 16:52

Közlemény - Fidesz-KDNP: Többszörösen leszerepelt politikusok újra csatasorban Miskolcon

Miskolc - A saját pártjukban is teljesen a perifériára szorult, nem egyszer már helyi és országos szinten is többször leszerepelt, magukat baloldalinak mondó politikusok jelentkeztek be ma sajtótájékoztatójukon újra Miskolc vezetésére.

A mai MSZP-s, DK-s sajtóeseményen újdonságként hangzott el, hogy a Gyurcsány által támogatott Pásztor polgármesterjelölt, egyebek között, a képviselők évenkénti vagyongyarapodását vizsgálná. (Mindezt már jó két évtizede törvény szabályozza ebben az országban...) Szerényen, e helyről mindjárt javasolnánk is a miskolci belvárosban palotát építő egykori MSZP-s alpolgármesterüknek és jelenlegi képviselőjüknek, dr. Mokrai Mihálynak az ilyen irányú átvilágítását. Ugyancsak javasoljuk a parlamentből frissiben kibukott, országos párt-sarzsiaitól megfosztott, a civil életét éppen újra kezdeni akaró Simon Gábor MSZP-s politikus átvilágítását.

Már csak a miheztartás érdekében is....

Miskolcnak ma arra van szüksége, hogy folytatódjon Kriza Ákos polgármester és a Fidesz-KDNP következetes várospolitikája: az, amelyik három év alatt rendbe tette lakóhelyünk gazdaságát, eltüntette adósságait.

Miskolcnak ma arra van szüksége, hogy az aktív kormányzati segítséget kiharcolva, a Takatához hasonló óriás befektetők érkezzenek.

Miskolcnak ma erős kis- és középvállalkozásokra és még több munkahelyre, még kevesebb munkanélkülire van szüksége.

Miskolcnak ma arra van szüksége, hogy a fészekrakóktól megtisztított lakótelepeinken, a nyomortelepektől megszabadított városunkban, biztonságban élhessék az emberek mindennapjaikat.

Miskolcnak ma semmi szüksége a várost adósságcsapdába lökő MSZP-re, Gyurcsány Ferencre és más politikai kísértetekre.

- Soós Attila, a Fidesz-KDNP képviselőcsoport -