Helyi közélet

2014.07.02. 09:31

Arculatot vált az egyetem

Miskolc - " Talán a legfontosabb stratégiai feladatom volt ebben a tanévben az intézményi akkreditációra való felkészülés" – jelezte az Észak-Magyarországnak Horváth Zita általános rektorhelyettes.

Miskolc - " Talán a legfontosabb stratégiai feladatom volt ebben a tanévben az intézményi akkreditációra való felkészülés" – jelezte az Észak-Magyarországnak Horváth Zita általános rektorhelyettes. – Január 20-áig készítettük el összegyetemi szinten az akkreditációs anyagot, és húsvét előtti héten járt nálunk a Magyar Akkreditációs Bizottság látogató bizottsága. A napokban várjuk az írásos véleményt.

A rektorhelyettes hangsúlyozta: szeretnék a Miskolci Egyetem arculatát a 21. század kívánalmainak megfelelően alakítani. Ez vonatkozik az intézmény honlapjára, a beiskolázási kiadványaikra, valamint a tudományos portfóliókat bemutató kiadványokra is. Az új tanévet már az új arculattal szeretnék köszönteni. Ez azért is fontos, mert jubileumi tanév lesz a következő: 65 éve annak, hogy az egyetemnek Miskolc ad helyet.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában