Helyi közélet

2014.06.21. 13:04

Térfigyelő kamerarendszer lesz Szikszón

Szikszó - Egy újabb nagy lépést tett előre Szikszó önkormányzata a biztonságáért. Nyár végén térfigyelő kamerarendszert helyeznek üzembe egy pályázati sikernek köszönhetően.

Szikszó - Egy újabb nagy lépést tett előre Szikszó önkormányzata a biztonságáért. Nyár végén térfigyelő kamerarendszert helyeznek üzembe egy pályázati sikernek köszönhetően.

Fontos számunkra az, hogy a városban élők és a városba érkezők is biztonságban érezhessék az értékeiket, ezért nagy eredmény számunkra, hogy beindul a térfigyelő rendszer - mondta szerkesztőségünknek Füzesséri József, Szikszó polgármestere. Szikszó ugyan az a kisváros, ahol az itt élők eddig is vigyáztak egymásra, de az elmúlt esztendőkben előfordult olyan tragikus eset - egy idős házaspár meggyilkolása - , amely ráirányította a figyelmet a hiányosságokra. A lakosság és a város vezetése is szorgalmazta, hogy pályázati segítséggel valósuljon meg a rendszer.

Lefedi az egész várost

A szikszói térfigyelő kamerarendszer beruházási értéke - amely lefedi a város egész területét - 9,8 millió forint, amelyből 8,4 millió forintot sikerült pályázati úton elnyerni. Nyár végére Szikszón a következő utcákban és helyekre telepítenek kamerát:Kassai út 102, Miskolci út 79, Bajcsy-Zsilinszky út 58, Mátyás király út, Vasút út 6, Malom út és Bethlen Gábor út kereszteződése, Bethlen Gábor út 33, Miskolci és Malom út kereszteződése, Szádellői út 11, Lőcsei út és Dózsa György utca 89 szám kereszteződése, Kálvin tér református parókia, Petőfi utca 15, Bártfai utca 22, Aszaló felé a mezőgazdasági úton, Esze Tamás u. 5. szám, Kazinczy út 3. szám és az Arany János út 12.-nél.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában