Helyi közélet

2014.06.10. 18:36

Ott voltál a kupadöntőn? DVTK és Északos ajándékokat nyerhetsz!

Miskolc - Az Észak-Magyarország napilap közli azoknak a DVTK drukkereknek a nevét, akik a helyszínen szurkoltak a kupadöntőn.

Miskolc - Az Észak-Magyarország napilap közli azoknak a DVTK drukkereknek a nevét, akik a helyszínen szurkoltak a kupadöntőn.2014. május 25-én soha nem látott számban keltek útra Budapestre a DVTK szurkolók azért, hogy kedvenc csapatukat buzdítsák a labdarúgó magyar Kupa döntőjében az Újpest ellen. A sok ezer piros-fehér drukker közül volt, aki Pécsről, volt aki Németországból, ám volt aki az Egyesült Államokból, vagy éppen Ausztráliából indult a sokat látott Puskás Ferenc Stadionba.

A Diósgyőr nagy csatában ugyan, de alulmaradt a küzdelemben, azonban annak a több, mint 9 ezer szurkolónak talán élete egyik, ha nem a legnagyobb élménye volt az a május végi este. Ennek szeretnénk most emléket állítani azzal, hogy lapunk, az Észak-Magyarország közli azoknak a névsorát, akik a helyszínen szorítottak a DVTK-nak.

Ha szeretnéd, hogy megjelenjen a neved nyomtatásban is, nincs más dolgod, mint lájkold az Észak-Magyarország Facebook oldalán (facebook.com/eszakmo) található "Ott voltam a kupadöntőn!" posztot, amelyhez akár megoszthatod azt a fotódat is, amely a kupa finálén készült Rólad az egykori Népstadionban.

Mindezek mellett annyi kérésünk van, hogy a Facebook profilodban lehetőség szerint legyen ott az e-mail címed, hogy játszhass is velünk a DVTK és az Észak-Magyarország ajándékaiért. Hogy pontosan mik is ezek? 3-3 darab eredeti DVTK mez és labda, melyek mellé digitális Észak-Magyarország előfizetéseket is kisorsolunk a lájkolók között!

A lájkokat június 17-e éjfélig várjuk!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában