Helyi közélet

2014.06.03. 15:28

MSZP: miért kell plusz 50 millió a Kandó térre?

Miskolc - „A korábban jóváhagyott közel 100 millió forintot további mintegy 50 millió forinttal kell sürgősen megpótolni a miskolci adófizetők pénzéből annak érdekében, hogy elkezdődhessen a miskolci Kandó Kálmán téri villamosforduló felújítása, biztonságossá tétele. A fideszes városvezetés ugyanis addig halogatta a rekonstrukció elvégzését, hogy mára – a közlekedési szakemberek véleménye szerint – havariahelyzet alakult ki a Kandó téri pályaszakaszon, ott már nem biztonságos a villamosközlekedés” – minderről a miskolci önkormányzat MSZP-frakciójának két tagja, dr. Mokrai Mihály és dr. Tompa Sándor önkormányzati képviselők számoltak be kedden, a helyszínen megtartott tájékoztatójukon.

Miskolc - „A korábban jóváhagyott közel 100 millió forintot további mintegy 50 millió forinttal kell sürgősen megpótolni a miskolci adófizetők pénzéből annak érdekében, hogy elkezdődhessen a miskolci Kandó Kálmán téri villamosforduló felújítása, biztonságossá tétele. A fideszes városvezetés ugyanis addig halogatta a rekonstrukció elvégzését, hogy mára – a közlekedési szakemberek véleménye szerint – havariahelyzet alakult ki a Kandó téri pályaszakaszon, ott már nem biztonságos a villamosközlekedés” – minderről a miskolci önkormányzat MSZP-frakciójának két tagja, dr. Mokrai Mihály és dr. Tompa Sándor önkormányzati képviselők számoltak be kedden, a helyszínen megtartott tájékoztatójukon.„Honnan veszi el a város a rekonstrukcióra szánt pénzt? Ki a felelős azért, hogy a miskolci adófizetők pénzéből kell finanszírozni a többletköltséget? Ki a felelős az elvesztegetett 4 évért?” – tették fel a kérdést a képviselők.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában