Helyi közélet

2014.06.04. 16:25

MSZP: javaslat a társasházak konszolidációjára

Miskolc - A társasházak, lakásszövetkezetek konszolidációjával kapcsolatban nyújtott be módosító indítványt az MSZP a parlament elé – ezt jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Gúr Nándor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők, valamint Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.

Miskolc - A társasházak, lakásszövetkezetek konszolidációjával kapcsolatban nyújtott be módosító indítványt az MSZP a parlament elé – ezt jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Gúr Nándor és dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselők, valamint Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.Elképzelésük szerint 500 millió forintot különítenének el a központi költségvetés kormányzati kommunikációs alapjából, arra a célra, hogy konszolidálják az önhibájukon kívül adósságba keveredett társasházakat. Mint mondták: a miskolci Fidesz-KDNP a múlt héten bejelentette ugyan az Otthonvédelmi Alap létrehozását, de erre – vélik a szocialisták – nincs fedezet a városi költségvetésben. Arra kérték a helyi fideszes országgyűlési képviselőket, hogy a Parlamentben szavazatukkal támogassák az MSZP javaslatát.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában