Helyi közélet

2014.06.25. 13:21

Közlemény - Vezetékcsere a Bruckner utcában

Miskolc – Június 26-án kezdődik és várhatóan augusztus 31-ig tart a Bruckner Győző utca alatt húzódó ivóvízvezeték cseréje.

Miskolc – Június 26-án kezdődik és várhatóan augusztus 31-ig tart a Bruckner Győző utca alatt húzódó ivóvízvezeték cseréje.

Az elöregedett 1100 méter hosszú vezetéket korszerű, 110 mm átmérőjű műanyag vezetékre cserélik a Bruckner utcában. A kivitelezés két ütemben zajlik, először a Búzavirág utcától a Nagy Ferenc utcáig, majd második ütemben a Marjalaki utcától a Tinódi utcáig. Az új vezeték fektetése mellett elvégzik a házakhoz vezető vízóra előtti és utáni elzáró szerelvények és a lakossági bekötő vezetékek cseréjét is.

Amennyiben a vezetékrekonstrukció érinti az ivóvíz-szolgáltatást az utcában, a kivitelező személyesen értesíti a lakókat.

A munkálatok ideje alatt az utca szűkössége miatt tilos megállni a munkavégzéssel érintett szakaszon, de a házakból történő ki- és beállást minden esetben biztosítja a kivitelező.

A munkavégzés ideje alatt a Bruckner utca egyirányúsítására és részleges lezárásra is számítani kell.

A munkálatok végéig kérjük megértésüket, türelmüket, a közlekedők részéről fokozottabb figyelmet.

- Pásztor Imre, Miskolc Holding -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában