Helyi közélet

2014.06.28. 15:33

Hell Ring: nem épül meg

Szikszó - Úgy tűnik, mégsem lesz Szikszónak komoly versenypályája.

Szikszó - Úgy tűnik, mégsem lesz Szikszónak komoly versenypályája.

Nem épül meg a Hell Ring szórakoztató- és versenykomplexum a magyar energiaital-gyártó szikszói üzemének tőszomszédságában – tudta meg a Formula.hu. 2012 végén a cégcsoport a beruházáshoz a magyar állam és az Európai Unió támogatását is elnyerte. F1-es versenyek megrendezésére is alkalmas aszfaltcsík létrehozását, gokartpálya, élménypark, hotel és vezetéstechnikai központ építését is tervezték, a költségvetés 6 milliárd forint körüli összegre rúgott. Az idén nyárra már el is kellett volna készülnie mindennek.

"A HELL szikszói gyárának tőszomszédságában tervezett Hell Ring szórakoztató- és versenykomplexum építésének megkezdését továbbra is az örökségvédelmi hivatal munkálatai hátráltatják. Mivel ezeknek a munkálatoknak a határideje nem ismert, így mostanra biztossá vált, hogy a fejlesztéseket nem lehet a pályázatokban előírt határidőig megvalósítani” – tájékoztatott a Hell. A cég „a pályázatkezelő intézményekkel együttműködve azon dolgozik, hogy az eredeti terveket megváltoztatva más, egyedi és a pályázati kiírásoknak mindenben megfelelő projektet valósíthasson meg."

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában