Helyi közélet

2014.06.02. 17:10

Fidesz-KDNP: a városi rendészet felszámolja az illegális szállásokat

Miskolc - "A miskolci MSZP-nek akkor kellett volna ennyire ügybuzgón figyelemmel kísérni a fészekrakók mozgásait, amikor azok a Gyurcsány-kormány időszakában megérkeztek Miskolcra" - reagált közleményében Soós Attila, a Fidesz-KDNP frakciószóvivője.

Miskolc - "A miskolci MSZP-nek akkor kellett volna ennyire ügybuzgón figyelemmel kísérni a fészekrakók mozgásait, amikor azok a Gyurcsány-kormány időszakában megérkeztek Miskolcra" - reagált közleményében Soós Attila, a Fidesz-KDNP frakciószóvivője."Akkor azonban nem kutattak hetekig a fészekrakók után, így az MSZP-t örökös és soha el nem múló politikai felelősség terheli a fészekrakó-ügyben,...A Fidesz-KDNP frakció azonban nem enged a bűn és a bűnözők elleni harcból, a miskolci nyomortelepek felszámolásából és a fészekrakók kitelepítéséből, a városi rendészet pedig minden illegális szállást felszámol, függetlenül az MSZP magánnyomozói tevékenységétől" - fogalmazott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában