Helyi közélet

2014.06.10. 16:19

Éber kómában a magyar foci

Ózd - A labdarúgó világbajnokság kezdete és az Ünnepi Könyvhét is jó apropót kínál a legújabb sporttémájú, ózdi vonatkozású kötet megismerésére. Az ÓMI Városi Könyvtárban pénteken 16 órától mutatják be Matusz Gyula új könyvét.

Ózd - A labdarúgó világbajnokság kezdete és az Ünnepi Könyvhét is jó apropót kínál a legújabb sporttémájú, ózdi vonatkozású kötet megismerésére. Az ÓMI Városi Könyvtárban pénteken 16 órától mutatják be Matusz Gyula új könyvét.Az Ózdi Kohász és az Ózdi FC futballcsapatának egykori vezetőedzője három esztendő után jelentkezik újabb kiadvánnyal, amely az "Éber kómában a magyar foci" címet viseli. Matusz Gyula évtizedeken keresztül dolgozott a sportágban, így volt ideje megismerni a legnagyobb problémákat. A könyvet neves edzők, labdarúgók, sportvezetők, játékvezetők vallomásai teszik hitelessé. Ha kell kritizál, keményen bírál, mindezt azért, hogy a sportág ne kerüljön mély kómába. A könyvbemutató alkalmával a szerzővel Munkácsi Norbert, a helyi televízió sportmagazinjának szerkesztője beszélget majd.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában