Helyi közélet

2014.05.12. 18:39

MSZP: rágalmazás, gyűlölködés

Miskolc - „Négy év városvezetés sem volt elegendő a Fidesznek ahhoz, hogy megoldja a Fészekrakó-, vagy a nyomortelep-problémát. Marad a szerintük bevált recept, az MSZP szidása” – közleményt adott ki a miskolci MSZP.

Miskolc - „Négy év városvezetés sem volt elegendő a Fidesznek ahhoz, hogy megoldja a Fészekrakó-, vagy a nyomortelep-problémát. Marad a szerintük bevált recept, az MSZP szidása” – közleményt adott ki a miskolci MSZP.„Amit Soós képviselő hétfői sajtótájékoztatóján előadott, közönséges rágalmazás, gyűlölködés, tehetetlen vagdalkozás. Egyszerűen nem bírja elviselni, hogy lelepleztük a kamu nyomortelep-felszámolási programjukat: hiába írták ugyanis bele a szociális bérlakásokra vonatkozó rendeletbe, hogy csak az kaphat pénzbeli térítést, aki nem Miskolcon vásárol magának új lakást, semmi sem fog változni, hiszen a szociális bérlakások bérlői ezt eddig is megkaphatták, kötöttségek nélkül, mégsem hagyták el az ingatlanokat. Ráadásul a telepeken található lakások jelentős része nem is önkormányzati bérlakás. Amit Soós képviselőék az elmúlt héten tettek, az csak egy gusztustalan médiakampány...” – írták.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában