Helyi közélet

2014.05.29. 11:36

Lezárt ügyek: Optikai jelzőoszlop döntögetők

Emőd - Bíróság előtt felelhet tettéért az a három vattai vandál, akik a 3-as főút mentén Emődnél csaknem fél száz optikai jelzőoszlopot döntött ki.

Emőd - Bíróság előtt felelhet tettéért az a három vattai vandál, akik a 3-as főút mentén Emődnél csaknem fél száz optikai jelzőoszlopot döntött ki.Lakossági bejelentés érkezett 2014. május 11-én 3 óra 36 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába mely szerint a 3-as számú főúton Emőd és Mezőkövesd között az út széli jelzőoszlopok ki vannak törve, melyek nagy része az úton hever és ezzel balesetveszélyt okoz.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként az Emődi Rendőrőrs járőrei bejelentéstől számított egy órán belül elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható vandál fiatalokat.

A 20 éves S. Péter, a 19 éves A. Viktor és a 21 éves K. Gergő gyanúsított kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték.

A terheltekkel szemben a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2014. május 27-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában